Søndag 23 Juni 2019
Kl. 13:00, Gommerudbanen
Bryn skolekorps spiller
Bryn Skole musikkkorps åpner selve Rykkinnstafetten Søndag 23.6 kl. 13 på Gommerudbanen.


Bryn skoles musikkorps spiller variert musikk – alt fra typisk korpsmusikk med marsjer og nasjonalsanger, til musikk hentet fra pop’ens verden. Vi spiller Beatles og Michael Jackson, og vi spiller filmmusikk, jazz og mye annet morsomt. Og når vi slår ut håret musikalsk, får musikantene gjerne bidra med sine mange andre talenter som sang, gitar- eller pianospilling og dans. Musikantene fremhever det unike med korps – at de er sammen på tvers av alder og kjønn både i det daglige og på turer i inn- og utland.

Felles musikkglede: Bryn Skoles Musikkorps ble stiftet i 1959 og har om lag 50 musikanter, fordelt på aspirant-, junior- og hovedkorps. Korpset rekrutterer primært fra Bryn og Hammerbakken skole. Hos oss er det plass til alle – vi har ingen reservebenk. Musikantene ledes av to engasjerte og dyktige dirigenter – Astri Kristine Løften og Tore Aarrestad. 

Lokal forankring - trygg tilhørighet: I korpset er det omtrent like mye foreldrearbeid som i andre fritidsaktiviteter. Vi har to loppemarkeder i året. Det er litt slitsomt, men veldig morsomt og utrolig sosialt. I tillegg stiller foreldrene som publikum på konserter.

Voksenmiljøet i korpset er en bonus for oss foreldre. La barna prøve seg i korps. Det følger mye
 glede og samhold med å være i ”korpsfamilien”, både for barn og foreldre.

Vår visjon: Vi lærer musikk, sprer musikkglede og skaper positive opplevelser i godt vennskap.
 
Vårt motto: Musikkglede for alle.

 

 

Flere kalenderoppføringer
2024 © Rykkinn frivilligsentral