Utleie av grendehus

Velkommen til nærmiljøets nyoppusset møteplass. Lokalet er til utleie på visse kvelder og i helgene.

Hvordan leie Grendehuset

Slik går du fram:

1. Sjekk kalenderen vår om Grendehuset er ledig på ønsket dato/tidspunkt.

2. Send en e-post til grendehus@rykkinn.frivilligsentral.no om ønsket tidspunkt (dato og tidsrom) og hva slags arrangement som skal avholdes.

3. Du vil få en tilbakemelding fra oss via e-post om huset er ledig eller ikke. Dette tar vanligvis 2-4 dager. Merk at Grendehusets ansvarlige er frivillige og ikke alltid kan svare på dagen.

4. Betaling: Når du har fått bekreftet at Grendehuset er ledig på ønsket tidspunkt, må du betale leiebeløpet til vår bankkonto. Dette må gjøres innen tre uker etter at Grendehuset er reservert. Husk å merke betalingen med ditt navn og leiedato.

Merk at man kan lage egne avtaler med de ansvarlige og betale i etterkant.

5. Nøkkel til Grendehuset
 Dager før leiedato tar du kontakt med Grendehuset på e-post for å få koden til en nøkkelkasse. Nøkkelkassa står på veggen til venstre for Grendehusets nødutgangsdør. Husk å låse nøkkelkassa etter bruk. Når du forlater Grendehuset, settes nøklene tilbake i nøkkelboksen.

Hvis du IKKE finner nøkkelen i nøkkelkassa, tar du kontakt på tlf 90500691.

7. Besiktigelse av Grendehuset.
 Ønsker du å se huset før du leier det – eller komme innom for å få et inntrykk av hva slags hus Grendehuset er, tar du kontakt med oss på e-post og avtaler dag og tidspunkt.

8. Projektor.
 Grendehuset har trådløst nettverk og projektor med nedtrekkbart lerret. Bruk av projektoren avtales med nøkkelansvarlig.

9. Barnestoler
 Grendehuset har 2 barnestoler.

10. Ris og ros
 Etter avsluttet leie ser vi gjerne at du gir oss en tilbakemelding.I kalenderen under kan du se når Grendehuset er utleid.  «Reservert» betyr at vi er i dialog med noen som ønsker å leie. «Utleid» betyr at det er gjort avtale om leie.

rykkinngrendehus@gmail.com

Flere dokumenter
2021 © Rykkinn frivilligsentral